BAJS

DESIGNEN TILLFÄLLIGT FÖRSVUNNEN
KOMMER NY

Saturday

b


Halåj alla barn !
Dagen började med att jag vakande 03.00 på soffan efter att ha sett en jättebra film på trean med en jättesnygg Mathew McCoughny (kan inte stava namnet) och smsat litegranna. Så vaknade på våran jättemjuka soffa och gick och la mig i sängen på något sätt.
Menmen, andra gången jag vaknade då var klockan 10, så gick upp och åt frukost, sen åkte vi till friskis och svettis, men jag hade så ont i huvudet att jag inte orkade vara med och ha skoj.
Jag gick runt och kollade på kläder undertiden .
Sen kom mamma och pappa tillbaka så gick vi och bokade tid hos optikern . Testade mina ögon i olika apparater, och det visade att jag tydligen hade lindrigt synfel och det förklarade huvudvärken. Så prövade vi ut och köpte glasögon för 3000 kronor.  Så frånomed nästa vecka har emma läsisar. mihhi.
Jaja, när jag kom hem sprang jag till parken med anton och kasper och alla grannar och körde fotboll. mysigt faktist.
Tydligen så var man väldigt grym på skotten idag tyckte pojkarna.
Hörrni, imorn åker jag uppåt i sverige för at åka snowboard och skidor, så kommer inte blogga eftersom jag inte har med mig datan. men ni som har mitt nummer kan smsa om det är nåt.
Puss på en bra vecka <3

Love the feeling when we lift it up

 


´love the feeling when we lift up
Watching the world so small below
I love the dreaming when I think of
The safety in the clouds out my window
I wonder what keeps us so high up
Could there be a love beneath these wings
If we suddenly fall should I scream out
Or keep very quite and cling to my mouth as I'm crying
So frightened of dying
Relax yes I'm trying
This fears got a hold on me

Yes, this fears got a hold on me

I love the quite of the night time
When the sun in the deathly sea
I can feel my heart beating as I speed from
Then sense of time catching up with me
The sky set out like a pathway

But who decides which path we take
As people drift into a dream world
I close my eyes as my hands shake and when I see a new day
Who's driving this anyway
I picture my own grave
Cause fears got a hold on me

Yes this fears got a hold on me

Floating neither up or down I wonder when I'll hit the ground
Well the earth beneath my body shake
And cast your sleeping hearts awake
Could it tremble stars from moon light skies
Could it drag a tear from your cold eyes
I live on the right side I sleep in the left
That's why everything's got to be love or death

Yes this fears got a hold on me


~ White Lies

Tisdag

Tuesday kväll:

Ingen is på volten idag så vi passade på att köra mycket galoppövningar med byten och omvända grejer. Jag hade då Chamir som är piggpiggpigg i galoppen, men då emma och chamir började med sina halter och tempoväxlingar som uppvärming lyssnade han som en hund efter ett tag. eller nästan.
Så Galoppen var ju för snabb som vanligt, men nu lyssnade han i alla fall fram och bak, och  eftersom det är super för en sådan häst så var det okej, så länge han gick på tygeln dvs.
Och på tygeln/form gick han hela lektionen faktiskt, och då e jag så oerhört glad och allt för att ridningen går framåt igen ! Och chamir är så jävla underbar. specillt igår. fick massor med tips av EvaLotta för att få honom så lugn som möjligt. och yes, it worked !
Men nu ska emma inte skriva mer om det eftersom onödiga kommentarer kommer. Men jag vet ju själv hur det gick, och ja, jag e glad . Puss på er alla barn , <3

Tuesday

Tisdag :
Superdag idag faktiskt.
Dagen började dock med matte som inte är kul ! men försökte jobba på så bra som bara lilla Emma kan ! mihi. Inte ironi ?
Men vet ni vad ? Våran Spanska grupp hade fått för sig för två månader sedan att vi skulle ställa upp i ESC med en Spansk låt, och eftersom det visade sig att vi är grymma fick vi faktiskt ställa upp med en låt.
Så hela dagen hade vi genrep, ja, förutom matematiklektionen då .
Lite segt efter ett tag när vi fick höra alla 10 bidrag 4 gånger om, men jag ska ju inte klaga. Hellre det än vanliga lessons..
Moha, i alla fall så startade vi vid tvåtiden, så nervös att jag höll på att kissa på mig. Och ni alla som känner Emma väl vet att hon inte gillar uppmärksamhet som berör henne, så allt blev snäppet värre när man stod på scen.
Men jag gjorde det, och vi var bra också ! mycket bättre än på genrepen desutom.
FILMEN FINNS PÅ FACEBOOK !
Tyvär vann vi inte, för det gjorde Anahita och Andrea, och när andrea sjöng sin låt som vinnare så fick vi alla deltagare att gå upp på scenen och dansa bakom henne.  Ååååh, det var så otroligt kul, och det kändes som värsta musikalen. oj, det lät töntigt . Men ni fattar !
Så efter ESC åkte jag och syrran in till stan. Skulle till Sergelgången, men jag fick väääärsta blackouten, så vi klev av i centralen och irrade runt i 35 minuter, sen ringde vi pappa och frågade hur vi skulle ta oss dit från det tillfälliga stället. men eftersom jag inte visste vart vi var så fattade pappa ingenting, så slösade pengar på det. Men sedan. som en blixt från klarblå himmel så kom jag på att det låg vid hötorget ! Så upp till närmaste Tbana och mot .... Ropsten.... Ja, vi tog självklart fel tunnelbana så vi kom till Östermalm. Bajs på snillet ! menmen, vi kom till Hötorget efter 1 timme i alla fall och där hittade vi skidglasögonen som vi jagat hur länge som helst. Men då lurade ju flickan i kassan oss på pengar. och vägrade erkänna att hon gjort fel. så vi fick betala 700 istället 550 kronor. Men efter ett tag kom kärringen på felet. Ja, då ursäktade hon sig med en trevlig dag.
Skitsamma, vi åker på Söndag i alla fall, och allt är fixat och klart nu !
skriver om ridningen sen.
Creeeeeeeds till er som läste <3

Monday


f


Måndag:

Skolan var jobbig som vanligt. Men nästa vecka är det faktiskt lov, så jag försöker hålla ut !
mohaha.
På kvällen bar det av till Skúmur & Perla. Kom faktiskt dit när det var ljust så vi snabbade oss att fixa stallet med fodringar, höpåsar och mockningar. Tog väl 45 minuter.
Menmen, tog in isisarna och fixade i ordning dom. Så red vi ut, och fortfarande ljust och mysigt !
Red till den stora ängen först och töltade för att värma upp, sen red vi faktiskt till holken och körde lite travträningar. Det går så bra nu, bättre varje gång. Och balansen har blivit mycket bättre ! Dock har Skúmur fått sådan sjuk energi i sig som Alice varnat mig för, så han travar väldigt snabbt och lite otakt. Men ja, galoppen gick hur jävla bra som helst ! Sjukt underbart att sitta på en häst med sån kvalité, jag har aldrig ridit en sån ordentlig häst förut.
Bajs på mig nu iallfall, för ni vill inte veta mer !
pussis på alla urgulliga kidzzzzz

RSS 2.0