Så är man i bakgrunden igen


eHellu kids !

Nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio, är hon inte helt jävla fantastisk ? Texterna är otroligt bra, rösten är unik och stilen är så Maggio, vad mer ska man begära av en artist ? Och så är hon samtidigt är snäll och ödmjuk !
Om alla var som hon skulle all musik vara underbar, tyvär är det svårt när 50Cent och EMINEM tar all plats i media och på radion, dessa underbara artister som Veronica och Håkan flyter undan och spelas bara på P3, om ens det.
Menmen, så kommer det väl alltid vara antar jag. Så lika bra att skita i det nu !
Hur mår alla därute, idag ?
Själv skulle jag säga att jag mår alldeles prima ballerina faktiskt. Jag fick nämnligen ett "spetslinne" och en halsduk för 174 kronor idag när jag var i Nacka ! Egentligen blev det 348 kronor, men med sån tur som man kan ha var det halva priset i hela butiken, tyvär kom jag på det när vi hade betalat.
 Men wtf, nöjd blev jag iallfall !
När vi hade lämnat ännu lite cash till butiken så fick min lillasyster så jävla mycket creds för sina vackra ögon och sitt självkrulliga hår av nån tjej som delade ut checkar, tjejen sa tillomed att Hanna skulle anmäla sig till statist.se eftersom hon jobbar där och då skulle hon få vara med i massa reklamfilmer och blablabla.
Själv stod jag där bredvid och bara såg glad ut medans all uppmärksamhet gick till Hanna, men okej, lite stolt är jag eftersom jag är storesyster och Hanna måste ha ärft lite av mig. Hon är ju ändå född efter mig.


Nu kom jag på att jag också ska anmäla mig dit som en liten tävling om vem som är tuffast, och jag är absoluuut inte avundsjuk...
kram på er sålänge ! <3


Bort med skiten

bNu är jag färdig och ska förmodligen till Nacka med mamma och syrran, då jag fick henne att sluta röka igen.
Jag saknar Emil, men vi får träffas imorn.
Klippning bokad till nästa Lördag på Cut the crap, någon som har varit där ?
Färgning också ! kan fortfarande inte bestämma vilken färg bara, men jag vill ha brunt igen. vad tycker ni  ?
Jag skriver mer när jag kommer hem, puss och kram så länge <3!

Fredag 28/2

Hej barn !

Just nu sitter jag under tidspress då min mor ropar på mig att jag ska komma ner var tionde sekund , så jag rabblar upp min dag snabbt.
När klockan var två tog jag bussen för att träffa Emil, idag sprang jag till den igen.
Jag mötte prinsen i Farsta och så fortsatte vi emot Hötorget, vi köpte biljetter till 'Borta bäst Hemma värst' och gick sedan och åt mat. matmatmat ! mumsit !
efter 1 timme gick vi och satte oss på en bänk och väntade på bion medans vi såg på fjortisarna, usch ! jag verkligen ogillar dessa typer, som ska ha sig själva bekräftade och som leker bitchiga så att killarna ska flörta ännu mer. jaja, man lever sitt liv.
Biofilmen var faktiskt bra, lite krånglig i början tycker jag (med mina 100 hjärnceller) men den blev asbra tillslut.
Jag kom på att jag har sett hur många som helst som jag kände idag, hela stockholm i Hötorget va ?
Sen kom jag på att jag vill åka dubbeldäckartåget till Linköping/Malmö snart.
aja, nu är jag hemma och ska gå ner och kolla på Let's Dance.
För hemma är väl ändå bäst ? 

Metro Station - control



En vanlig Torsdag 27/2

e  e  e


Okej, nu har jag precis ätit skogssvampspanna med pomipsar. favoritmat fan !
menmen, ni bryr er inte om min kära mat så jag ska sluta plåga er .
Idag sprang jag till bussen eftersom jag höll på att missa den, sen när jag hade klivit av den sprang jag till den andra bussen, och när jag klivit av den sprang jag till tunnelbanan. men den hade förståss åkt ! woah, jag blir så glad !
Men jag kom på den iallfall, slut som en gris, och åkte till farsta för att träffa jossan och maxi.
Det var planerat att vi skulle till Téis men i slussen sprang vi av för jossan fick idén att vi skulle till Skhlm . Självklart lixom !
Så vi hoppade på röda linjen till någonstans, på tunnelbanan blev en tant sur på mig för att hon trodde jag spottade. Jaha ? vad fick den lilla kärringen det ifrån ? Tyvär vågade jag inte säga att jag inte kan spotta, för då skulle jag bli mobbad livet ut av mina vänner. Så jag undvek samtalsämnet och trampade glatt vidare längst bort i vagnen.
i skärholmen gick vi in i lite affärer och kollade, hittade nada.
De gamla vanliga affärerna så lite tråkigt var det, tillslut hittade jag iallfall Topshop och Monki, men jag hade tyvär ingen vidare lust att gå in där då emma är fattig. 
btw, månadspeng tomorrow wtf ! 
Efter glassätande och spring i affärer och makeover på max åkte vi in till stan igen för att träffa Linda, Emil och jerry. 
Det var kul som vanligt och jag saknade Emil mycket efter 24 timmar. 
jag kunde inte vara kvar så länge så jag lämnade alla barnen och fortsatte min resa hem. På tunnelbanan satt jag bredvid några barn som snackade om att pojken bredvid mig hade ätit bajs, jag kunde inte undvika att skratta lite även om det var vidrighet på hög nivå. men vad gör man inte för dessa ungdomar ?
Mamma hämtade mig i farsta sen åkte vi hem.
puss på alla barn, nu ska jag se på när våran Linda Rosing ska hitta sin fejkade kärlek !

Lykke Li Featuring Kleerup - Until we bleed



Det här kan ni underhålla er medans jag är borta och längtar efter er !

Torsdag 26/2

tjenis alla barn !

nu sitter jag här och är stolt över mig själv för jag är helt klar för första gången före klockan tolv !
Ganska så ovanligt för mig, men nog pratat om mig ! Snart ska jag till stan (troligtvis stan) för att träffa en jossan och ett stycke max faktiskt, det ska bli kul as usual !
Så jag bloggar om jag kommer hem ikväll, hihi nu var jag bra rolig va ?
 nej men jag bloggar senare, och ursäkta om jag inte lyckades med ett kul inlägg idag heller. min skrivfantasi är som bortblåst these days.
men puss och hoppas ni äter god mat idag !

Onsdag 25/2

hallåj alla barn !

Just nu sitter jag här och lyssnar på John Me, jag får inte nog av honom ! Och metro station, någon mer som har blivit besatt av dom ? Musiken kombineras med Bullar och Mjölk, asgott faktiskt !

Idag åkte jag till stan med syrran för att träffa lilla farmor. Vi åt på en resturang i stan, och jag åt älskade klassiska foccacia med kyckling. man tröttnar aldrig !
när vi hade shopat ett par glasögon på Topshop gick jag till Plattan och träffade Emil, och vad ska man säga. det är läskigt på plattan !
Vi gick iallfall vidare till Pendeln som stod och väntade medans Emil träffade en av alla kompisar från Värmdö. hihi.
Vi åkte hem med mina dåliga kommunikationer till huset och när jag var vid dörren kom jag på att nycklarna var hos pappa ! då ringde jag mamma som somtur var på väg hem från jobbet. Vi fick bara vänta 20 minuter ! jag hade frysit halft ihjäl mig vid den tiden, men som tur var hämtade mamma oss så vi åkte vidare till mcdonalds ! Emil var överlycklig !
jag kände mig för att vara något nyttigare än de andra så det blev ceasarsallad för mig !
Vi kom hem och jag hade fått feber.
Vi gick upp och hade mysigt och kollade på film. jag tror även jag hann med att sova 5 minuter.
så nu sitter jag här och skriver med en feber som är borta.
tack vare emil !
imorn träffar jag mina underbara vänner igen !

Godnatt och ha en fortsatt trevlig kväll !

Tisdag 24/2

Hellu småsaker ute i sverige !

Idag kom lilla emma till centrum vid 3 eftersom hon missade bussen, moget ! hihi.
 vi åt på donkis och fjantade oss som vanligt, så såg jag barn jag inte sett på 8745238 år..
ganska kul-
eller nej.
men ändå.
vid halv sju stack vi till stallet, eller vi fick skjuts av pappa som tur var.
 ibland älskar jag pappa lite mer faktiskt, men skitsamma.
Jag fick rida lilla Chamir och jag tycker det gick kanonbra ! Det tyckte Evalotta också för jag fick massor av beröm efter ridningen av att hon aldrig sett honom så lugn och fin och att han gick i form i stort sätt hela lektionen. hon frågade tillomed om det var okej att hon satte mig på honom fler gånger.
nu skrev jag inte detta för att vara skrytig, utan för att jag är otroligt glad eftersom jag vet hur svår han kan vara och av att min otroliga svacka i ridningen äntligen är på väg upp. Lagom till tävlingssäsongen och ny medryttarponni.

dagen var ganska lyckad med andra ord, men nu börjar jag bli sjuk igen ..
jag ursäktar om inlägget inte blev så långt och att det blev väldigt ointressant, men jag kännermig febrig och ska gå och sova nu tänkte jag ..

puss sweethearts !

ett stort grattis till Viktoria och Daniel !


snö rimmar på tö

Godkväll sunshines !

Jag sitter här och funderar på vad man ska göra på lovet. Jag brukar alltid ha värsta planerna på loven, men nu finns det nästan inget jag kan hitta på. Självklart ska jag träffa några polers och emil nån dag, men mer då ? Jag kommer sitta framför datan hela lovet om jag inte får nåt att göra, och det är inte okej !
Vad ska alla göra på lovet ? Jag behöver förslag !

Jag tog precis ett varmt bad efter att ha vart i stallet och jobbat.
eller nja, mockningen och fodret var fixat av alice så jag behövde bara fixa hö.
idag fick jag rida Skúmur och hanna Perla . Vi red ut en timme tsm med Alice och Confetti.
Och det var ju första gången jag satte mig upp på Skúmur och jag blev fast direkt.
Det är dendär drömponnyn som alla drömmer om, han är snäll i all hantering och pigg som få och självklart islandshäst med hur sköna gångarter som helst. Hans steg är stort och högt och han går i form hur lätt som helst och arbetar med hela kroppen och väldigt känslig i munnen.
Han är perfekt.
Vi var borta i 1 timme iallfall i den djupa tysta snön som var helt underbar och när vi kom hem såg vi alla ut som snöbollar efter att ha fått snö på oss av alla granar.
Vi kom till stallet och Alice undrade om jag vill ha honom varje måndag. Självklart !

nu ska jag sova så jag säger godnatt till alla !

Godmorgon 23/2

nu har jag precis ätit frulle hos hannah panna.
Vi somnade halv sex så lite sliten är man, men hästen kan inte stå bara för att jag är trött så nu ska jag till min lilla älskling.
Vi får se vad vi gör idag, antagligen barbacka ute i den tjocka snön och ha mysigt.

Inatt hade vi en tävling med sjuorna i skolan om vem som var uppe längst. Vi vann !
mohaha, jag är bäst.
Och så måste jag bara säga att min lilla Josephine Hedman ägde på bowlingen igår, hon fick tydligen hela 125 poäng. ett stort fett grattis !
jag är så stolt !

puss barn och ha en fortsatt trevlig dag !

Nostalgi

nu fick jag världens roligaste minnen.
allt detta från fritids och förra skolan, när jag, hiba, julia, hannah och hanna frågade massa grejer.

- Vill du ha Vivvi's eller Maria's kropp när du blir stor ?
- Vilket lag hejar du på ? Djurgår'n, Bajen eller allsvenskan.


hahahahahah seriöst, hur dumma får man vara ?
och när vi var kära i våra fritidsledare och bajs. fyfan vilka minnen !

rundpingis och coccosbollar .
Kollo och buss.
Filmkedjan och kuddar.
herregud, jag älskar stället !


Jag vill inte skriva något som rubrik


                    
e  e  e

Jag kom på att jag har världens underbaraste vänner.
jag vet att jag har vart så jävla bitchig mot några av er, och ni tröttnade.
men tack för att ni förlät mig, för jag har förstått hur kul jag har med er på den senaste tiden.
och emil för att du alltid lyssnar på allt.
tack tack.
 ni läser nog inte bloggen men jag vill att ni ska veta det.

Söndag 22/2

     

Godkväll alla barn i sverige och övriga europa.
och alla andra länder.


just nu sitter jag här med alla flickorna som håller på och tittar på mobilerna och smsar.
själv smsar jag med en liten max som är i dalarna och åker snowboard.
hej jag är avundsjuk.
vi pratar om lilla cp:t som har sänkt mitt förtroende till noll sen i fredags.
han är inte värd någonting längre. tyvär.
han har sumpat sin chans.
och hoppas han fattar det också.
menmen, tur att vi hade så kul i fredags så man fick annat att tänka på.

Idag har jag vart hemma med min emil och vi tittade på film.
sen gick vi upp och sov.
men det behövde vi båda. hihi.
älskling somnade på min arm så när jag vaknade kändes det som om den var borta, busigt !
sen när mamma skjutsade oss till farsta fastnade vi i backen påväg ut från vårt lilla område. där slirade bilen nästan ner på grannarnas tomt så alla kom ut och hjälpte mamma. som tack ramlade hon självklart.
jag visar mig inte där igen !

nu ska jag inte störa mer.
puss och godnatt närke !

John Me - Love is my drug



varsågoda, som en godnatt puss !

lyssna och njut !

Lördag 21/2

  

Dagen började kl 08.00 för mig.
jag var pigg och glad faktiskt.
riktigt härligt väder barn !
iallfall, jag och berre skulle till stallet idag men vi skippade det då kim hade sträckt sig.
så jag, mamma och syrran åkte till farsta och köpte två par jeans, ett par jeans shorts och sen kläder som man har under kläderna !
mohaha.
min kära berre kom hit halv fem för idag ska hon nämnligen sova över här, som vanligt ..
hah nej förlåt.
hon e ganska bra !
jag är så snygg bara. jag fattar inte, jag e så perfekt.
ååh, nästan så att jag blir trött på mig själv för jag skulle passa i alla modetidningar.
menmen, jag pallar inte.
*ironiironiironiironi*
 
nu har vi precis sett Wildkids, jag önskar jag fick vara med..
jag ville faktiskt söka, men jag var för gammal ! FÖRSTA GÅNGEN JAG ÄR FÖR GAMMAL FÖR NÅT !
hahahihihohohehe !

nu börjar melodifestivalen så jag vill inte vara med längre !
puss <3

min kära vän och jag on da pictas !

Fredag 20/2

Tjoho !
 Idag var jag i helvetet igen.
Idag var det faktiskt ganska slappt så jag ska inte klaga, eller lite kanske för lunchen sög.
Ett litet hatobjekt fick rådamp på mig och började klaga på allt jag gjorde, hur jag ser ut och hur jag låter. jag blev arg och klämde in mina naglar i armen på honom, reste mig upp slog till honom och ropade äckel.
tyvär var jag i biblioteket så jag kunde inte säga mer eftersom älskade bibliotikarien satt vid bordet och hörde. attans gubbar !
nu har jag bestämt att aldrig prata med honom igen.

Sista lektionen var hemkunskap och självklart hade vi prov.
jag blev klar 30 minuter innan vi slutade så jag gick till max och nisse och väntade på jossan och linda. när dom hade slutat stack vi till stan och fikade på Wayne's.
där satt vi och pratade länge och hade det trevligt. ´
jossan satte sig efter ett tag med max vid ett annat bord och där satt dom och gjorde oss avis.
men sånt är livet, sen stack dom så jag, nisse och linda gick och hämtade älskling sen fortsatte vi våran upptäcksfärd på söder. den bar oss till en trappa vid The english shop där vi hittade Jossan och max.
där satt vi och pratade igen.
mina byxor hade gått sönder så jag var deprimerad.
älskling följde med mig till stuvsta och jag blev glad.
jag hade nämnligen vart lite sur på dagen . förlåt.

nu ska jag vara social med mamma. 
älskar alla som läste och kommenterar detta inlägg

Tisdag 17/2 Romme Alpin

e
Romme idag.
Jag har inte haft så kul på riktigt länge.
Ditresan tog väl lite över 3 timmar och jag satt och snackade med trötta jossan, Hanna, Nicklas och Max. Jesper hade tydligen ingen lust att konversera med mig så det blev som du blev.
Det var skitskoj redan då, men alla var somsagt sega. *men inte jag ! *
Tony och Alfred såg jättetuffa ut när dom sov på varandra. Och samma sak med Max och nisse, haha, jossan skakade deras säten så att dom vaknade till liv. stackarna . hah.
när vi väl var framme stod jag tio år i en skidkö.
när jag fick utrustningen var pjäxorna för små.
Mr Mallinson hjälpte mig utan att lyckas.
jag vägrade gå och ställa mig i kön igen, så mot alla odds fick jag på mig pjäxorna. men jag kan säga att jag inte hade någon känsel kvar i fötterna.
när pjäxorna var på var bindningarna för små så då gick jag och trängde mig i kön. men då kom jag på att jag kunde ställa in dom själv. Så sagt och gjort var det fixat.
1 timme tog det nog.
och självklart skulle vi ut i svarta backen först !
men jag klarade det. mohaha.
Jag åkte med Max, nicklas, hanna och jossan hela tiden , eller ah, max stack efter ett tag.
men oj vad kul jag hade.
men hemresan var fan bäst.
först hittade jag inte bussen, så jag ringde max (som förövrigt e sämst på att förklara) och blev ännu mer förvirrad. haha sorry max. men efter tio minuter hittade jag bussen på samma ställe som den lämnat oss.
På bussen var min plats upptagen. men efter lite ändringar var alla snälla och jag fick min älskade plats, plus en plats till. så två säten för mig själv !
max kom och joinade mig när han inte var upptagen med att leka playboy med jossi och hanna. hihi.
sen kom lilla nicklas oxå och gjorde mig mycket sällskap.
sen satte jag och jossi hos nicklas och sjöng låtar på ipoden. måste faktiskt säga att vi är bäst.
max och hanna hade fullt upp med nåt annat . hihi.
sen stack jossan till dom, så max hade värsta drömmen där.
emma o nicklas fortsatte ha trevligt med olika påhittade ord.
sen stack han till max lilla hörna och jag blev ensam.
emma grät.
för jossan mobbade mig, hon sa att inte jag fick komma .
mama.
men jag kom sen iallfall, vi gjorde en böghög.
sen kollade mr elvdal surt på mig så då var jag tvungen att sätta mig igen.
menmen.
asso flickor och pojkar.
tack för en underbar dag !
sjukt kul !
puss <3

emil och jag har vart tsm 1 månad ! <3


Valentines Day

  
Idag vaknade jag av att pappa smällde i alla dörrar och en hund som gnydde efter att pappa trampade på honom.
 emma var happyface eftersom hon fick gå upp kl 08.00.
menmen, inte klaga på alla hjärtans dag.när lilla jag hade tagit på mig kläder och fixat mig lite gick jag upp med pappa och hanna och monica och wille och vendela till centrum och fikade lite på Waynes Coffee. det var mysigt som vanligt.
Vid halv tre kom min kära Emil, hälsade på alla, sen åkte vi till Hötorget.
Jag hade blivit sur vid denna tid. då jag hade glömt mina älskade vantar på tunnelbanan. usch på tunnelbanan ibland, och alla människor som inte säger nåt ! blääh.
Emil fick hålla min hand så ena blev lite varm iallfall.
Vi små gick och åt mat, men eftersom jag inte är hungrig nuför tiden blev det inte så mycket.jag blir galen ! jag äter inget längre, varför ? jag vägrar svälta mig själv. men ändå kan jag inte äta.
 nån med samma problem ? kanske är det bara en period också..vi får se.
Emil gav mig ett jättefint silverhalsband med ett hjärta på och en choklad med "du är guld värd". ååååh, jag älskar honom !
jag blir så glad av att ha träffat honom, skulle egentligen tacka jerry att vi träffades.
men iallfall, vi satt vid sergel bion och kollade på människor och åt godis i 2 timmar.
jag har inte ätit så mycket godis sen julhelgen . mihihi, schh, säg inget !sen började bion.filmen var faktiskt bra, och jag gillar stolarna !
vid åtta-tiden var bion slut och emil följde med mig till farsta där pappsen hämtade mig och älskling åkte tillbaka till slussen där han skulle träffa Jerry.jag tackar emil för en underbar lördag.

hur hade ni det idag ?
puss <3

Lördag 14/2




hallååj alla barn !

Igår vare då fredag och jag och emma vaknade vid halv sju för att gå och rida på farsta inför gymnasiet.
På vägen dit träffade vi Stina och jag ramlade självklart i pulkabacken .
bajs på sånt skit.
Menmen, snöig och blöt kom vi till Farsta och jag fick reda på att jag skulle rida Yatsy !
Glad blev jag, även om ponnyn var huuur sur som helst inne i spiltan.

menmen sånt får man ta.
Ridlektionen gick åt att träna på framdelsvändningar, Yatsy var en riktig hejare på det ! han var hur duktig som helst och jag gillar honom riktigt mycket.
Vi pratadade med Lasse och Lina efter lektionen och lasse sa att han skulle fixa in oss på gymnasiet. mohaha !
kom hem, kom på att vi luktade häst.
duschade.
gick upp till centrum och åt eftersom jag hade missat lunchen i skolan. yay !
så vid halv ett åkte jag tillbaka till skolan och då träffade man sina små söta saker.
Vi gick och köpte godis o sen hade vi hemkunskap ! riktigt slappt på lektionen. Teori och vi fick äta godis.
Efter HK så var det planerat att jag skulle träffa Emil i stan och sen till honom. men han kom till skolan istället och då bestämde vi oss för att åka med Max, Nicklas, Jossan och Linda til medborgarplatsen för att köpa någon dricka. haha.
Vi gick sen till Björns Trädgård och MAx fick den sjuka idén att åka ner i skatesakerna med en lagervagn. sagt och gjort sjorde han det. AHHAHAHAHAHAHAH det var kul  ! inte var det snyggt iallfal ! mohahah, dum som du är max -.-
Sen blev det kallt och vi alla åkte hem till Max och körde Guitar Hero.
Sen blev vi hungriga och stack till Tallkrogen och köpte Pizza. Satt där minst en timme och snackade.
Det var kul och jag har saknat att umgås med små flickorna som gamla tiderna. ändring nu va !
Emil och jag åkte med Linda o Jossie till hökis och sen forsatte vi hem till mig.
där kollade vi på teve, hanna fixade fruktsallad med vår hjälp och sen hade vi det myyyys !
puss på en väldigt trevlig kväll och dag !

Idag är det alla hjärtans dag och den ska spenderas med Emil älskling !


Gråsparevn när hon sjunger

Stan har feber i kväll
Strålkastar ljusen bländar mig
Hon e fem på morgonen
Men alla har feber i öronen
Det gör inget om jag dör
För nu vet jag vad mina läppar är till för
Å jag vet att det är fel
men det känns så skönt

RSS 2.0